Om JC & Claire Woman

JC & Claire Woman er en Webshop med fysisk butik i Århus, der til dagligt drives af Jane og Christina. Bogstaverne JC er forbogstaverne i vores navne. Vi driver butikken i samarbejde med danske Claire Woman fra Ikast, og derfor er navnet sammensmeltet til "JC & Claire Woman".

JC har tilmed sine egne varer, som sælges under navnet " JC Woman".
Dem kan du finde her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Guldsmedgade 21, 8000 Århus C.

Vi vil gerne være den butik, du foretrækker at handle i, fordi du kan finde vare der ikke er at finde på hvert et gadehjørne.
Vi forhandler alt fra tøj, interiør til smykker og sko.
Vi ønsker derudover også at gå uden om mainstream-mærkerne, hvorfor vi handler noget af vores tøj ved små udenlandske producenter, hvor vi kan stå 100% inde for kvaliteten af tøjet. Fordi vi handler direkte med producenten, har vi også mulighed for at prissætte vores varer til venlige priser.
Vi forhandler bl.a. disse mærker: Hübsch, Anna + Nina, Infront, Claire Woman, Speedtsberg, Noir Desire, JC Woman, Why7, Tim & Simonsen, Friihof & Siig, Aqua Dulce, C'est Bon, som næsten alle er danske og nogle sågar århusianske mærker.
  
Udsalg
Vi køber vores tøj ind efter sæsonerne. Derfor vil det eksempelvis være muligt at købe vores sommertøj til ekstra gode priser, når sommeren er omme. Det gør vi for at have lagerplads nok til den pågældende sæsons varer. 

Fortæl om os
Har din handel hos os været lige i skabet, og er du tilfreds med dine varer, så vil vi blive eksta glade, hvis du vil dele din oplevelse med os og andre kunder på Trustpilot.
Husk, vi er også på Instagram @jcandclairewoman. Har du lyst til at lave stories og poste billeder, må du meget gerne bruge #jcandclairewoman. Vi vil dele din story og samtidig være SÅ glade for, at du deler din oplevelse med os. 

Lager & administration
JC Woman
Guldsmedgade 21
8000 Århus
Danmark
CVR: 41452374